Când: 12 iunie 2021

Unde: Lycée français Anna de Noailles

Înscrieri: până pe 27 mai

DELF Prim este prima diplomă din seria diplomelor DELF/DALF eliberate de Ministerul Educației Naționale din Franța. Examenul  evaluează primele noțiuni de limba franceză ale copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 11 ani care efectuează studii corespunzătoare nivelului elementar de franceză.

Nivelurile corespund Cadrului european comun de referinţă pentru limbile străine (CECRL).

Următoarea sesiune de examene DELF PRIM, organizată de Institutul Francez din România, va avea loc pe 12 iunie 2021 la Liceul Francez Anna de Noailles.

Înscrieri se fac numai la distanță din 29 martie până pe 27 mai. Dacă sunteți interesat de nivelul A1.1 sau A1, completați următorul formular https://DELFprimInscri. Pentru nivelul A2 , vă rugăm să contactaţi Serviciul de Înscrieri prin e-mail la inscri@institutfrancais.ro.

Tarife:

DELF PRIM A1.1: 140 lei

DELF PRIM A1: 190 lei

DELF PRIM A2: 270 lei

Pentru ca micuții candidați să fie familiarizați cu regulile și structura examenului, să aibă mai multă încredere în ei și mai multe șanse de reușită, vă propunem o simulare a probelor de examen. Aceasta va avea loc online vineri 21 mai, iar înscrierile se vor face din 10 până pe 18 mai.

Taxa de participare este de 50 LEI.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul Institutului Francez din România sau să ne contactați direct prin e-mail la inscri@institutfrancais.ro.

Acest examen este o oportunitate pentru copilul dumneavoastră de a-și valorifica cunoștințele de limba franceză!