„Școala după școală”

Mai mult de 330 de elevi, de la grădiniță până la liceu, beneficiază de cel puțin o activitate din cele aproape 30 de activități propuse după orele de curs !

Avem o paletă largă de activități (28) pentru ca fiecare elev să-și găsească o activitate care să i se potrivească : ajutor la teme, sporturi de echipă, arte marțiale, arte plastice, știință, înot etc. Activitățile se desfășoară în limba franceză, engleză sau română și sunt concepute prin joc și prin descoperire.

Program indicativ 2022-2023

PROGRAM „ Școala după școală”

Programul este conceput în funcție de orarul navetei, așadar copilul dvs. poate să participe la o activitate și apoi să se întoarcă acasă cu naveta.


Clubul sportiv (AS)

Clubul sportiv (AS) le permite elevilor de la gimnaziu și liceu, să practice un sport de echipă tot anul, cu un profesor specializat și în condiții ideale (după ore, gratuit…)

  • Marți : Baschet
  • Miercuri : Volei sau handbal
  • Vineri : Fotbal

Înscrierea se face direct la profesorul responsabil de activitate.


Oferim servicii de supraveghere a copiilor

  • Luni, marți, joi, vineri de la 15:30 la 17:30 – 21 Ron/oră, o gustare inclusă

Un astfel de serviciu cu plată este propus pentru zilele de luni, marți, joi și vineri între 15:30 și 17:30, pentru un număr de 20 de copii.

Tarif : 21 Ron/h, o gustare inclusă.

Va fi plătită o oră suplimentară, dacă părinții întârzie mai mult de 15 minute, iar copilul a mâncat deja gustarea.

În cazul în care programul „ Școala după școală” începe la sfârșitul lunii septembrie, un serviciu de supraveghere a copiilor, cu plată, va functiona miercurea de la 12 :30 (după prânz) până la 14 :30. De acest serviciu vor putea beneficia exclusiv elevii care participă la activități după ore. Înscrierea este obligatorie chiar dacă nu se solicită decât un acces temporar. Ne puteți contacta pe adresa inscription.garderie@lyceefrancais.ro, cu minim 24 de ore înainte de ziua dorită iar înscrierea va fi efectivă în funcție de disponibilitate.

Vacanța este o ocazie potrivită pentru a descoperi noi activități cu prietenii de la școală : Vino să te distrezi în iulie, la școală ! Clic pe imaginea de mai jos și înscrie-te pe platforma Eduka, modul Activități extrașcolare.

Contact

Înscrierile la activitățile care au loc după cursuri se fac pe portalul părinților.
Contactați-ne :

Vlad RASNOVEANU,
tel. 0040.745.010.078

Email : Apresclasse@lyceefrancais.ro      


Cum să vă înscrieți la Serviciul de supraveghere copii sau Programul „ Școala după școală”?

Pentru mai multe informații despre activități, consultați Regulamentul:

Înscrierile vor fi validate de către responsabilul de program în funcție de locurile disponibile, după prezentarea certificatelor medicale și a asigurării.

Activitățile vor începe din 16 septembrie.

Vă puteți înscrie pe portalul părinților. Elevii pot beneficia de acest program doar după o confirmare din partea serviciului solicitat.