Clubul sportiv (AS)

Clubul sportiv (AS) le permite elevilor de la gimnaziu și liceu, să practice un sport de echipă tot anul, cu un profesor specializat și în condiții ideale (după ore, gratuit…)

  • Marți : Baschet
  • Miercuri : Volei sau handbal
  • Vineri : Fotbal

„Școala după școală”

Mai mult de 330 de elevi, de la grădiniță până la liceu, beneficiază de cel puțin o activitate din cele aproape 30 de activități propuse după orele de curs !

Avem o paletă largă de activități pentru ca fiecare elev să-și găsească o activitate care să i se potrivească : ajutor la teme, sporturi de echipă, arte marțiale, arte plastice, știință, înot etc. Activitățile se desfășoară în limba franceză, engleză sau română și sunt concepute prin joc și prin descoperire.

PROGRAM „ Școala după școală”

Programul este conceput în funcție de orarul navetei, așadar copilul dvs. poate să participe la o activitate și apoi să se întoarcă acasă cu naveta.


Oferim servicii de supraveghere a copiilor

  • Luni, marți, joi, vineri de la 15:30 la 17:30 – 23 ron/oră, o gustare inclusă
  • In fiecare dimineata intre 7:45 si 8:20 – 13 ron / zi, cu o gustare de fructe inclusa
  • Miercuri de la 12:30 la 15:30 – 23 ron / ora

Va fi plătită o oră suplimentară, dacă părinții întârzie mai mult de 15 minute, iar copilul a mâncat deja gustarea.

Serviciul de garderie este accesibil doar prin inscriere pe platforma Eduka sectiunea Activités extra-scolaires. Înscrierea este obligatorie chiar dacă nu se solicită decât un acces temporar. Ne puteți contacta pe adresa inscription.garderie@lyceefrancais.ro, cu minim 24 de ore înainte de ziua dorită iar înscrierea va fi efectivă în funcție de disponibilitate.

Vacanța este o ocazie potrivită pentru a descoperi noi activități cu prietenii de la școală : vino să te distrezi în iulie, la școală ! Urmărește noutățile aici înainte de a te înscrie pe platforma Eduka, modul Activități extrașcolare.

Contact

Înscrierile la activitățile care au loc după cursuri se fac pe portalul părinților.
Contactați-ne :

Vlad RASNOVEANU,
tel. 0040.745.010.078

Email : Apresclasse@lyceefrancais.ro      


Cum să vă înscrieți la Serviciul de supraveghere copii sau Programul „ Școala după școală”?

Pentru mai multe informații despre activități, consultați Regulamentul:

Înscrierile vor fi validate de către responsabilul de program în funcție de locurile disponibile, după prezentarea certificatelor medicale și a asigurării.

Activitățile vor începe din 18 septembrie.

Vă puteți înscrie pe portalul părinților. Elevii pot beneficia de acest program doar după o confirmare din partea serviciului solicitat.